گروه رایان پرداز

  • کامپیوتر رایان پرداز خوی
  • اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً .

    نحوه تمیز کردن لپ‌تاپ

    نوین پرداز | Thursday, 24 Mehr 1393 | ۰ نظر

    با توجه به این نکته که این وسیله به دلیل قابلیت حمل به نقاط مختلف بسیاری از میکروب‌ها را به خود جذب می‌کند، بسیار مهم است.

    نحوه تمیز کردن این وسیله نیز اهمیت زیادی دارد.
    برای تمیز کردن لپ‌تاپ، راه‌های مختلفی وجود دارد، اما بهترین روش آن است که اول به دفترچه راهنمای کامپیوتر خود مراجعه کنید و ببینید در آنجا چه دستورالعملی برای تمیز کردن لپ‌تاپ شما داده است.
    اغلب کارخانه‌های فروشنده لپ‌تاپ توصیه می‌کنند که تمیز کردن کلی لپ‌تاپ یک بار در سال بیشتر انجام نشود.
    اما افرادی که دائما در سفر هستند نیاز بیشتری به تمیز کردن لپ‌تاپ‌شان پیدا می‌کنند. نخستین نکته در هنگام تمیز کردن لپ‌تاپ این است که از پارچه‌‌های زمخت و زبر و موادی که دارای حلال‌های آمونیاکی هستند، خودداری کنید.
    انواع گرد و خاک، موی حیوانات و... ممکن است به درون کامپیوتر شما رفته باشد. خاک سیگار و تفاله‌های ریز از دیگر مواردی است که درون لپ‌تاپ‌ها پیدا می‌شود! اینها معمولا روی صفحه نمایشگر شما یا درون پورت‌ها می‌نشینند و مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

     

    شما برای تمیز کردن لپ‌تاپ خود به وسایل زیر نیاز دارد:

    دمنده هوا، پارچه تنظیف پزشکی، محلول نظافت و در آخر یک تکه پارچه کتانی. برای تمیز کردن بخش بیرونی و بدنه لپ‌تاپ از یک تکه پارچه کتانی استفاده کنید. توجه داشته باشید که برای تمیز کردن لپ‌تاپ از پارچه‌ و دستمال‌های خشن مخصوص نظافت نباید استفاده کنید و هیچ‌گاه اسپری تمیز کننده را مستقیم روی بدنه لپ‌تاپ نپاشید، بلکه آن را روی پارچه ریخته و سپس به بدنه بکشید. برای تمیز کردن سوراخ‌های هواکش نیز می‌توانید از یک کمپرسور دمنده هوا استفاده کنید. هنگام دمیدن هوا به این سوراخ‌ها مراقب باشید با شدت زیاد اسپری نکنید، زیرا این کار به پره‌های فن کامپیوتر ممکن است آسیب بزند. همچنین هرگز کمپرسور هوا را مستقیم به سمت پروانه فن نگیری

     

    پس از آن که سوراخ‌های هوا و فن تمیز شدند به سراغ پورت‌ها بروید. این پورت‌‌ها مکان‌‌هایی هستند که جرم زیادی را جمع‌آوری می‌کنند. برای تمیز کردن آنها باید از پارچه پزشکی استفاده کنید. دمنده هوای فشرده در اینجا نیز می‌تواند کمک فراوانی برای تمیز کردن پورت‌ها بکند. فقط مراقب باشید با فشار هوا جرم‌ها را به اعماق پورت‌ها نفرستید. ا

    گر قصد تمیز کردن جرم‌های روی صفحه نمایشگر را نیز دارید، حتما قبل از این کار لپ‌تاپ را خاموش کنید. باز هم از یک تکه پارچه کتان مانند یک تی‌شرت استفاده کنید و هرگز پارچه‌هایی که خش ایجاد می‌کنند را به کار نبرید.
    هرگز از دستمال توالت برای پاک‌کردن صفحه نمایشگر استفاده نکنید. هرگز از محلول‌های تمیز‌کننده که پایه آمونیاکی دارند برای تمیز کردن صفحه نمایشگر استفاده نکنید. در صورت استفاده از این محلول‌ها پایان کار صفحه نمایشگر فرا رسیده است. برای این کار حتما از محلول‌های تمیزکننده مانیتور استفاده کنید که مطمئن‌تر است. همیشه محلول را روی پارچه اسپری کنید و از اسپری کردن مستقیم بر روی صفحه نمایشگر پرهیز کنید.

    کیبورد یکی از کثیف‌ترین بخش‌های کامپیوتر است و ممکن است انواع خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها در هنگام کار کردن روی آن بریزد. بسیاری از جرم‌ها به انگشتان شما چسبیده و از این طریق وارد کیبورد شما می‌شوند.

    • نوین پرداز

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.